Silkeborg skriver kontrakt med nyt 15-årigt talent

Silkeborg IF har skrevet en treårig kontrakt med 15-årige Magnus Schelle, der er ved at komme sig over endnu en hjernerystelse.

Tre hjernerystelser har ramt Magnus Schelle det seneste år. Og lige for tiden er han ved at komme sig over den sidste. Alligevel har Silkeborg IF så megen tro på den 15-årige midtbanespiller, at de på hans fødselsdag tilbød ham en treårig lang kontrakt i klubben, hvilket han var ekstremt glad for.

– Jeg er rigtig glad for at få den anerkendelse af klubben, og er selvfølgelig også virkelig stolt af det, siger Schelle til D’ BOLD.

Han vidste dig på forhånd, at klubben gerne ville have ham på fast kontrakt i klubben. I første omgang overraskede det ham, men glæden var også til at se i unge Schelles ansigt.

– Det er et stykke tid siden, jeg fik det at vide. Jeg blev meget overrasket, men jeg blev selvfølgelig også meget glad, fortæller midtbanespilleren.

Schelle har siden 2011 spillet i SIF, hvortil han kom fra lokalklubben GFG Voel. Derfor har han nået at få en del spilletid i klubben, og samtidig lært den godt at kende i løbet af de sidste fire år. Han er blandt andet af den grund også glad for, at det netop er Silkeborg, som han har skrevet under med.

– Jeg er rigtig glad for, at det netop er Silkeborg, jeg har skrevet under med. Jeg kender klubben rigtig godt, og det er rart at vide, at de vil mig. Jeg synes, Silkeborg er en klub, som har nogle gode værdier, og ikke mindst et rigtig godt talentarbejde. De har også været en meget stor støtte for mig, mens jeg igen har været skadet med hjernerystelse og også i genoptræningen, og det har virkelig betydet meget for mig, fortæller Schelle til dbold.dk.

Schelle er yngste mand på U/17-holdet, men det har ikke stoppet klubben for at sikre sig det unge talent på en fast kontrakt de næste tre år. Og cheftræneren for U/17-holdet, Jesper Mikkelsen, har helt styr på hvilke kvaliteter den unge midtbanespiller har.

– Selvom han er truppens yngste mand – og kun to uger fra at kunne have spillet endnu et år som U15-spiller – er han meget “voksen” i sit spil. Han vinder mange dueller og går ind i tingene med stort hjerte. Han kan blive bedre med bolden, men man skal heller ikke glemme, at han stadig er meget ung, siger U/17-træner, Jesper Mikkelsen, om den centrale midtbanespiller til silkeborgif.dk, og fortsætter:

– Han skulle lige vænne sig til tempoet, da han kom op i U17-truppen, men allerede efter en måned havde han fanget det. Magnus ved, hvad han er god til, og han er også bevidst om, hvad han skal blive bedre til. Vi glæder os til, at han er tilbage efter sin skade, men vi har også tålmodighed med ham. Vi har langsigtede planer med ham.

Magnus Schelle er også godt tilfreds med kontrakten, der giver ham arbejdsro til at arbejde videre på sit talent og sin udvikling de næste par år.

– Det er enormt dejligt at vide at Silkeborg vil mig. Det er også en lettelse at få min fremtid på plads, så jeg får ro til at fokusere 100% på min udvikling, og på at blive bedre, afslutter Schelle til D’ BOLD.

Næste gang man formentlig kan se Schelle på banen med resten af Silkeborgs U/17-hold i U/17 Ligaen er den 5. marts 2016, når de skal en tur til Vestegnen og møde Brøndby U/17.

In this article