Søllesteds fremtid usikker efter klubkonkurs

søllested

FC Vestsjællands ledelse begærede i slutningen af november klubben for konkurs, og den 10. december var konkursen en realitet. Det sætter mange spilleres fremtid i spil. Også talentet Christoffer Søllesteds.

Christoffer Søllested er kun lige fyldt 17 år gammel, og har allerede fået debut for FC Vestsjællands førstehold i DBU’s pokalturnering. Det fik han i deres kamp mod FC København på hans fødselsdag, hvilket han var meget tilfreds med.

– Det var en kæmpe stor drøm som gik i oplevelse, noget som man altid har gået og drømt om, når man løb rundt og trænet på træningsbanen. Og så at det lige er mod FCK, gør det bestemt ikke dårligere, sagde Søllested til D’ BOLD efter debuten og tilføjede:

– At debuten kom på min fødselsdag, kunne ikke skrives bedre.

Nu er klubben dog gået konkurs, og det blev fastslået ved skifteretten den 10. december. Klubbens ledelse havde allerede tilbage i slutningen af november begæret klubbens for konkurs, og det blev altså en realitet godt halvanden uge efter.

Dette stiller en masse talentfulde spillere, unge som gamle, i et stort dilemma angående deres fremtid. Blandt disse spillere er den 17-årige Søllested, som altså var på vej til at få sit gennembrud i klubben, der nu er blevet degraderet til Sjællandsserien.

Søllested bekræfter, at han allerede har været i kontakt med andre klubber.

– Altså det hele er først klart efter nytår, da jeg har haft kontakt med et par klubber, udtaler Søllested til D’ BOLD, og vil ikke komme nærmere ind på flere detaljer om emnet, og hvem, der har været i kontakt med ham:

– Jeg vil helst ikke sige noget konkret lige pt.

Christoffer Søllested er kun 17 år gammel, og spiller derfor stadig i U/19 Drenge øst. Det er dog endnu uvist, om han skifter til en anden klub, for at spille U/19-fodbold, eller om han søger mod en divisionsklub, der kan give ham spilletid på et højere niveau.

In this article