U/17-landstræner stopper til sommer

Det danske U/17-landshold skal til eliteround efter de gik videre i kvalifikationsrunden, og kan derfor kvalificere sig til EM. Men efter EM-slutrunden, skal landsholdet have en ny træner.

Jan Michaelsen har valgt at stoppe efter denne sommers EM-kvalifikation, som han synes Danmarks har realistiske chancer for at opnå.

– Drengene arbejder som et hold, og det er nogle kloge og gæve drenge. Taktisk er de langt både defensivt og offensivt, og de er vokset som hold. EM er både opnåeligt og realistisk, og jeg glæder mig helt vildt, fortæller Michaelsen til dbu.dk.

Michaelsen har været U/17-landstræner siden 2012, og har siden trænet de bedste spillere i deres årgang, men der slutter altså efter sommerens EM-slutrunde.

– Jeg har igennem de sidste fire år haft det kæmpe privilegium at arbejde med de største talenter i deres årgang og ikke mindste følge deres udvikling som spillere. Jeg håber samtidig for både holdet og mig selv at kunne gøre arbejdet færdigt med et EM til sommer, siger Jan Michaelsen til DBU’s hjemmeside.

Nu glæder han sig bare til at søge nye udfordringer.

– Men jeg ser også nu frem til efter fire år i DBU at bruge lejligheden til at få nye udfordringer, afslutter Michaelsen.

In this article