Ugens Superliga-talent – sæson 15/16, runde 18: Casper Olesen, SønderjyskE

Embed from Getty Images

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen fik i weekenden Superligadebut for SønderjyskE, hvilket D’ BOLD har belønnet ved at se lidt nærmere på angrebstalentet.

Da SønderjyskE søndag med endnu et tre points-kup understregede sin pludseligt opståede status som seriøs trussel til en podieplads, var det med et nyt ansigt blandt sejrsherrerne. 19-årige https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen blev nemlig skiftet ind fem minutter før tid og var herefter med til at forsvare 1-0-føringen mod hjemmeholdet fra Esbjerg. Resultatet holdt hjem, og Superliga-debutanten kunne glæde sig over en vellykket start i SønderjyskEs kamptrøje.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen er et produkt af SønderjyskEs ungdomsafdeling, og inden sin entré i Superligaklubbens talentfabrik spillede angriberen for først Dybbøl IU og senere FC Sønderborg.

Før weekendens kamp havde https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen kun prøvet at spille pokalfodbold, idet han havde været med til at slå Thisted 1-2 tilbage i september måned. Desuden har han fire gange i karrieren overværet en hel Superligakamp fra udskiftningsbænken.

Sammenlagt har https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen 21 ungdomslandskampe på CVet, hvori det er blevet til fem mål.

 

In this article