Ugens Superliga-talent – sæson 15/16, runde 17: Emre Mor

Embed from Getty Images

For anden kamp i træk måtte FC Nordsjælland indkassere et nederlag, da de lørdag gæstede Randers i en kamp, der endte med et rødt kort og en 1-0 sejr til hjemmeholdet. Selvom det ikke lykkedes for FC Nordsjælland at få point mod kronjyderne, kunne FCN’s, Emre Mor alligevel glæde sig over, at få sin Superliga-debut, da han kom på banen i kampens slutfase.

U/19 spilleren, Emre Mor, fik lørdag eftermiddag debut for FC Nordsjællands Superliga-mandskab, i en kamp hvor FCN ellers kom fint fra start, men Randers hurtigt fik overtaget og gjorde det til 1-0, som også blev kampens endelige resultat.

Det havde længe blot været et spørgsmål om tid før Mor, ville få sin første Superliga-kamp. Den 18-årige FCN’er har nemlig været en ombejlet herre det sidste stykke tid, hvor han har været i Manchester Uniteds og Liverpools søgelys, ifølge engelske medier.

Efter kampen udtryke angriberen også stor begejstring for debuten.

– Det er kæmpestort for mig. Det er jo det her, jeg har drømt om, så jeg er meget stolt over, at jeg har fået debut i Superligaen. Det er noget, jeg har arbejdet hårdt for at opnå, så jeg er glad, selvom jeg selvfølgelig rigtig gerne ville have haft point med hjem også, siger Mor til FCN.dk.

Emre Mor skiftede i januar til FC Nordsjælland efter, han fik opløst sin kontrakt med Lyngby. En mærkværdig kontraktophævelse, hvor de konkrete årsaget til bruddet aldrig er blevet fastslået endelgyldigt. Herefter valgte den 18-årige angriber FCN, efter han også havde været på prøve i en fransk klub.

Det er i udpræget grad Mors kampe for FCN’s U19-hold, der har fået de store internationale klubber til at kigger næmere på den unge spiller, og eftersigende skulle Liverpool og Manchester United stadig holde et vågent øje på danskeren. Også Borussia Dortmund har været nævnt som mulig bejler.

Men den 19-årige angriber er i øjeblikket udelukkende opsat på at præstere godt for FCN og håber på mere spilletid fremadrettet.

– Det giver selvfølgelig blod på tanden, og jeg vil bare arbejde endnu hårdere nu for at udvikle mig og forhåbentlig få flere minutter på et tidspunkt

Emre Mor har i alt spillet 17 kampe for diverse U-landshold og står noteret for tre mål.

In this article