Ung back skriver professionel kontrakt med Silkeborg

Gustav Dahl har underskrevet en professionel kontrakt med Silkeborg IF, som gælder fra sommeren 2016 og to år frem.

Den 19-årige venstreback Gustav Dahl bliver fra sommeren 2016 en fast del af Silkeborg IF’s førsteholdstrup. Inden da skal Dahl færdiggøre sin HHX på Silkeborg Handelsskole. Når det kapitel er overstået til sommer, kan backen koncentrere sig fuldt ud om fodbolden i Silkeborg.

– Jeg er både glad og stolt. Det har altid været min drøm at blive professionel fodboldspiller, og efterhånden som tingene er begyndt at forme sig, er det også blevet en ambition. Det er en markant milepæl for mig, at jeg bliver fodboldspiller på fuld tid til sommer, siger Gustav Dahl til Silkeborgs officielle hjemmeside.

Sportschef Jesper Stückler glæder sig over at have sikret sig Dahls arbejdskraft for de næste to år:

– Gustav er fremtidens mand, og han har allerede bevist, at han kan levere, de gange der har været brug for det. Han er inde i en rigtig fin udvikling, og vi tror på at det fortsætter. Både i det forår, vi står overfor, men også i tiden bagefter, når han får mulighed for at rette fuld fokus på fodbolden, fortæller han.

Gustav Dahl har i 2015 både spillet Superliga-fodbold og kampe i 1. Division for Silkeborg IF. Fire kampe står han noteret for i den røde trøje.

In this article