Vejle Boldklub forlænger med angrebstalent

1448569816.Jonas_Erngaard

Vejle Boldklub har sikret sig 17-årige Jonas Erngaard på en kontraktforlængelse frem til sommeren 2017. Det betyder at klubben som minimum kan holde på Enrngaard frem til han bliver seniorspiller.

Jonas Erngaard har de seneste år vist gode takter for Vejles ungdomshold, og det blev i denne uge kvitteret med en kontraktforlængelse.

Sportschef Steen Thychosen ser mange fremtidsmuligheder i kontraktforlængelsen med den unge angriber.

– Vi har valgt at forlænge aftalen med Jonas Erngaard, fordi han er en interessant spiller. Han har højde, drøjde og den tekniske kvalitet der skal til for at spille på et højt niveau. Især størrelsen er interessant. Jeg har set mange ungdomskampe de sidste par år, og jeg tror, han er den højeste angriber i årgangen herhjemme. Alene det sidste gør ham meget interessant for os, siger sportschef Steen Thychosen til klubbens hjemmeside.

– Som type er han en afslutningssikker angriber, selvom måltallet ikke helt følger med. Han har et veludviklet hovedspil og er i besiddelse af en fin fart, men er ikke en decideret hurtigløber. Lige fra jeg trænede ham første gang i VB, har jeg set en spændende fremtid i ham.

Erngaard, der til daglig spiller på VB’s U/19-hold, skiftede til VB fra samarbejdsklubben Vejle Kammeraterne som U/13-spiller. Som 16-årig fik Erngaard sin debut for klubbens division hold mod henholdsvis FC Djursland og FC Vestsjælland.

Og den 17-årige angriber glæder sig over kontraktforlængelsen.

– Jeg er glad for at forlænge aftalen med VB. Kontraktforlængelsen bekræfter mig i, at klubben har planer med mig og de stadig tror på mit potentiale som fodboldspiller.

Uheldigvis har den høje angriber været plaget af skader i denne sæson, men Erngaad forventer, at han kan være tilbage på træningsbanen efter nytår.

– Jeg har siddet udenfor i denne sæson med et flosset korsbånd som skal hele af sig selv mens jeg arbejder med min styrketræning. Udsigterne er, at jeg kan være tilbage på træningsbanen i januar og forhåbentlig spille når turneringen begynder i marts.

Jonas Erngaard debuterede på U/16-landsholdet i 2013 og står noteret for to kampe på de danske ungdomslandshold.

In this article