15-årigt forsvarstalent på kontrakt i Viborg

15-årige Emil Steffensen blev i dag belønnet for sine gode præstationer for Viborg FF’s talentafdeling, FK Viborg, da forsvarstalentet kunne sætte sin underskrift på en 2½-årig kontrakt med de grønblusede midtjyder.

Emil Steffensen, der er en del af Viborgs talentfulde årgang 2000, som imponerede stort før sommerferien, ser da også det videre samarbejde med klubben fra domkirkebyen som et stort skulderklap, men Steffensen har samtidigt blik for, hvad en kontrakt gerne skulle betyde for hans fremtidige præstationer.

Selvfølgelig betyder det rigtig meget for mig at få en kontrakt. Når man får en kontrakt, er det et skulderklap og en belønning for, at man har leveret et godt stykke arbejde, men samtidig så forpligter det jo også utroligt meget. Jeg har det bedst med at holde begge fødder solidt plantet på jorden og blive ved med at arbejde hårdt, forklarer Emil Steffensen til D’BOLD.

Den teknisk stærke forsvarsspiller, der både kan dække i midterforsvaret og på venstre back, spiller til daglig for FK Viborgs U/17 Divisionsmandskab, som i øjeblikket fører rækken, og han er ikke i tvivl om, at Viborg FF er det rette sted for hans udvikling.

– Viborg er den rigtige klub for mig, fordi de har vist mig utrolig stor tillid, og fordi det er min barndomsklub, hvor jeg har alle mine gode kammerater. Derudover så har Viborg FF og min skole, Nordre Skole Viborg, et rigtigt tæt samarbejde, hvilket gør det muligt at kombinere sport og uddannelse rigtig godt. Samtidig så har mit hold et højt niveau, hvilket er med til at udfordre og udvikle mig som spiller.

Emil Steffensen har seneste været med U/16-landsholdet på træningslejr i Tyrkiet.

 

 

 

 

 

In this article