17-årig venstreback med ‘enormt potentiale’ forlænger med HB Køge

Foto: HB Køge
Foto: HB Køge

HB Køges cheftræner, Henrik Lehm, kalder ham for en talentfuld og offensivt indstillet back med et enormt potentiale. Derfor glæder både Lehm og resten af svanerne sig over, at 17-årige Malte Amundsen i dag har viet sin foreløbige fremtid til klubben.

Skulle HB Køges nuværende succesfulde, venstreback Kristian Pedersen smutte i enten dette transfervindue eller til sommer, så står 1. divisionsklubben godt gearet ind med en ung mand i kulissen. 17-årige Malte Amundsen fik allerede sin førsteholdsdebut for svanerne i en pokalsejr over AC Horsens sidste år, men fremtiden kunne meget vel byde på flere af oplevelserne på SEAS-NVE Park i Herfølge. I hvert fald står klubbens nye cheftræner, Henrik Lehm, klar med store opmuntrende roser for den unge venstreback, der i dag har forlænget sin kontrakt med klubben.

– Malte er en meget talentfuld og offensivt indstillet back, der har et enormt potentiale. Derfor glæder det os naturligvis rigtig meget, at vi er blevet enige om denne forlængelse, og at Malte har valgt at fortsætte i HB Køge trods tilbud fra større klubber, siger Henrik Lehm til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– HB Køge skal være en klub, hvor unge spillere får chancen for at bryde igennem, og vi er overbeviste om, at Malte har alt hvad der skal til for at gå hele vejen. Som ungt talent i HB Køge er vejen til førsteholdet en del kortere end i mange andre klubber, og vi er sikre på at Malte i vores miljø får de bedste betingelser for at fortsætte sin udvikling.

Trods interesse fra andre klubber valgte Malte Amundsen at blive i det trygge, gode træningsmiljø i Køge. Ambitionerne fremover er heller ikke til at tage fejl af.

– Min ambition er jo helt sikkert at få en masse spilletid og kampe for førsteholdet i den kommende kontraktperiode, og det tror jeg nok skal lykkes, siger 17-årige Amundsen.

Malte Amundsen blev i fjord kåret som Årets Talent i HB Køge. Klubben melder dog ikke noget om, hvor langt den nye kontrakt strækker sig.

In this article