U/15-anføreren på kontrakt i Randers

Foto: Randers FC
Foto: Randers FC

Forholdet mellem Christoffer Rafn Petersen og Randers FC ser både solidt og styrket ud, idet klubbens U/15-anfører onsdag formiddag skrev under på en treårig ungdomskontrakt med den kronjyske klub.

Christoffer Rafn Petersen var tidligt onsdag eftermiddag forbi kontoret i Randers FC, hvor han her underskrev en treårig ungdomskontrakt med klubben. Det er noget, som naturligvis er til stor glæde for Randers Frejas unge U/15-anfører.

– Jeg er meget glad for og stolt over at have skrevet under på en ungdomskontrakt hos Randers FC. Det er et stort skulderklap og en kæmpe anerkendelse, som jeg vil gøre alt for at leve op til, fortalte en glad, 15-årig Christoffer Rafn Petersen til klubbens hjemmeside i kølvandet på underskrivelsen af kontrakten.

Spilleren, som er venstrebenet og tidligere har gjort sig i det centrale forsvar, men som nu er ved at blive omskolet til central midtbanespiller, sender ligeledes positive ord i retning af sin nuværende træner, og roser klubben for dens værdier, og hvad den står for:

– Jeg er rigtig glad for at være i klubben, som har nogle gode værdier. Her er også gode rammer og dygtige trænere, som jeg har lært meget af, heriblandt min nuværende træner Fatah Abdirahman, som har udviklet mig meget og altid forlanger det bedste af mig og holdet, fortæller Rafn Petersen, og tilføjer, at familiens støtte er noget, der har hjulpet ham frem.

Christoffer Rafn Petersen spillede samtlige kampe for Randers Frejas U/15-hold i efteråret og opnåede tilmed også sin debut på klubbens U/17-hold. Her kommer han nok til at tilbringe noget mere tid fremover.

In this article