Rezan Corlu tilbage i løb og mærker intet til knæ: Genoptræning går over al forventning

Brøndby-talentet Rezan Corlu er tilbage i løb, og håber at være tilbage på græs om en måneds tid – måske inklusiv bold. 

I den helt spæde start af den nuværende sæson, fik Rezan Corlu seniordebut for Brøndby. Derefter fulgte også første mål og et par imponerende præstationer. 

Desværre for ham blev han i august sat tilbage af et overrevet korsbånd, og det betød, at han siden har siddet uden for fodboldbanen, og brugt sin tid på genoptræning. Men udsigten til turneringsfodbold har hele tiden været lang, da det blev spået, at han skulle sidde over resten af sæsonen. 

Nu, fire måneder senere, ser alt dog ganske lyst ud for den unge Rezan Corlu, der er i væsentlig bedring. 

– Det går over alt forventning og helt efter planen. Knæet har det rigtig godt. Det er cirka fire måneder siden, at jeg blev opereret, men jeg mærker ingen smerter i det, og det hverken hæver eller generer på nogen måde. Jeg føler, at jeg har fået fuld bevægelighed tilbage i benet, og balancen er, hvor den skal være, siger han til klubbens hjemmeside. 

Men selvom, at knæet føles godt, så forventer Corlu endnu ikke at være tilbage før tid, og sigter fortsat “blot” efter at være tilbage til sæsonopstarten i næste sæson. 

– Jeg følger mit genoptræningsprogram, så jeg kan komme så stærkt tilbage som muligt. I den første periode efter operationen har jeg mest styrketrænet. I sidste uge fik jeg så lov at løbe på løbebånd, hvilket var en rigtig dejlig fornemmelse. Hvis alt går efter planen, håber jeg at kunne løbe på græs om en måneds tid og måske endda lave lette øvelser med bolden. Men jeg tager ingen chancer med knæet, så jeg tager det løbende og i samråd med trænerne og fysioterapeuterne. Planen er at være tilbage på 100 % og på lige fod med de andre, når vi starter op efter sommerferien.

Rezan Corlu har scoret 15 mål i 33 kampe ungdomslandskampe for Danmark. 

In this article