Alsidig 15-årig scorer kontrakt i HB Køge

Fredag fyldte Mads Hyttel Christiansen 15 år, og oveni fejringen blev fødselaren også belønnet med en kontrakt med sin klub, HB Køge.

Det er en alsidig type, sjællænderne har sikret sig kontrakt med. Mads Hyttel Christiansen, hvis foretrukne ben er det venstre, dækker nemlig både positionen som midterforsvarer men kan også spille flere pladser på midtbanen. Desuden har Hyttel allerede optrådt hele otte gange på HB Køges U/17-mandskab, der i øjeblikket indtager U/17 Ligaens syvendeplads – og til trods for, at midtbanespillerens alder siger, at han er U/15-spiller, har han siden sommer trænet  fast med U/17 Ligaholdet. Det fortæller HB Køge U/17-træner, Steen Knudsen, til klubbens hjemmeside.

– Mads er et kæmpe talent. Han spiller på U15-holdet men har siden sommer fast trænet med U/17 Ligaholdet tre gange om ugen og har i efteråret spillet otte kampe i U/17 Ligaen. Mads er en teknisk og taktisk god venstrebensspiller, der kan spille alle tre positioner på midtbanen og som midterforsvarer, fortæller Steen Knudsen.

Klubbens uddannelsesansvarlige, Ian Pedersen, glæder sig over, at et talent som Mads Hyttel Christiansen har valgt at fortsætte hos HB Køge.

– Vi er glade for at se, at vores talentarbejde bærer frugt, og at Mads trods interesse fra andre klubber har valgt at underskrive sin første kontrakt med HB Køge på sin 15 års fødselsdag. Mads er en rigtig talentfuld spiller, som allerede har gjort indtryk på U/17-holdet, selvom han aldersmæssigt stadig er U15-spiller, fortæller han også til hbkoge.dk.

Hyttel spillede sine første år i Netværksklubben Haslev FC, inden han som 11-årig tog springet til Herfølge Boldklub, der sammen med Køge Boldklub er klubberne bag HB Køge, hvis seniormandskab spiller i 1. Division.

 

In this article