Andreas Heimer: Får mere blod på tanden, for hver dag der går

Andreas Heimer er blevet fast mand på B93’s seniormandskab, og står over for sin anden udtagelse på U/19-landsholdet.

I lørdags udtog U/19-landstræner Bent Christensen de 20 spillere, som skal med det danske U/19-landshold på træningslejr i Tyrkiet senere på måneden. Truppen består primært af spillere, som er tilknyttet de store Superliga-klubbers U-hold. I truppen er Andreas Heimer også at finde.

Andreas Heimer spiller ikke i én af de store klubber, men til gengæld er han fast mand på B93’s seniormandskab, som til daglig spiller i 2. Division. Fra sin position på midtbanen har Heimer spillet 15 kampe denne sæson, og har bidraget med fem scoringer.

Jeg er en spillertype, der er teknisk og dynamisk og har et stort løbepensum. Jeg vil gerne være boldbesiddende, og gøre en forskel i kampen. Jeg vil ikke bare være der, jeg vil ændre den”, fortæller Heimer til D’BOLD.

Det er kun en måneds tid siden, Heimer fyldte 18 år. Alligevel bliver turen til Tyrkiet hans anden udtagelse for det danske U/19-landshold. I oktober debuterede han som 17-årig mod Rumænien.

Det er en oplagt tanke, at de større Superliga-klubber har snørren ude efter Andreas Heimer, men det er ikke noget, den unge midtbanespiller tænker på:

“Lige nu fokuserer jeg bare på, hvad jeg kan gøre bedre hver dag. Hvis jeg bliver ved med at udvikle mig, og holde det fokus jeg har lagt for dagen det sidste år er et af mine mål nået. Så må vi se, om jeg også når de andre. Men jeg har store ambitioner og får mere blod på tanden for hver dag der går”.

Det danske U/19-landshold rejser til Tyrkiet til 18. januar, hvor to venskabskampe venter i løbet af en lille uge.

 

 

In this article