Brøndby bekræfter planer om Muamer Brajanac

Muamer Brajanac fortalte tidligere til D’ BOLD, at hvis alt går efter planerne, så skifter han til sommer til Brøndby IF. Den idé bekræfter Brøndbys Masterclass-leder, Kim Vilfort.

I vinteren 2014 var Muamer Brajanac fra Kolding IF til prøvetræning i Brøndby IF. Og sidenhen har han været i et forløb, hvor han flere gange har trænet med klubben, og hvor de har holdt øje med Brajanacs hverdag i Jylland. Brajanac er efterhånden så langt inde i det forløb, som er i gang, at han snart er sikker på en plads på BIFs U/17-hold til sommer.

Brøndbys leder af talentafdelingen Masterclass, Kim Vilfort, vil gerne bekræfte, at Brajanac er i et tæt forløb om at komme ind på U/17-holdet til sommer.

– Vi har snakket med ham, og han er i et forløb. Og det er det (et skifte til Brøndby, red.), der har ligget i kortene i hans udvikling. Vi skal være sikre på, at det er det rigtige, nu han ikke bor lige på den anden side af vejen, fortæller Kim Vilfort til D’ BOLD, og fortæller yderligere, at Brajanac skal på træningslejr i Brøndby i uge 8.

Brajanac beklæder sig selv med færdighederne hurtig, stærk, god teknik og et brag af et skud. Og disse færdigheder har formentlig tiltalt Brøndbys talentsektion rigtig meget. Vilfort mener også, at Kolding-angriberen har en lovende fremtid. Ikke mindst såfremt han kommer til klubben, og aftalen er den rigtige.

– Han er en spændende og lovende spiller. Det skal være det rigtige for ham, og for os. Vi har snakket om en efterskole til ham, så han kan være tæt på klubben, fortæller Vilfort og fortsætter:

– Han skal ind og fylde noget. Han skal ikke bare ind og være med. Han er en dygtig offensiv spiller, som er en potentiel målscorer. I hvert fald på U/15-niveau. Han skal bidrage offensivt med sin fysik og gode indstilling. Men når vi flytter nogle så langt, skal de have Superliga-potentiale. 

Brøndbys U/17-hold vandt ligaen sidste år og ligger lige nu på en delt tredjeplads med tre andre hold, blandt andre FC Midtjylland. 

In this article