Danmarks måske største talent nettede i uafgjort landskamp

Daniel Stückler scorede sit 17. U-landsholdsmål da U/19-landsholdet spillede 2-2 mod Altinordor U/20.

De danske U/16-, U/17- og U/19-landshold er i denne uge på træningslejr i Tyrkiet. Her spillede U/19-holdet spillede i dag deres første kamp klokken 13.30, de da gæstede tyrkiske Altinordurs U/20-hold i en venskabskamp som endte 2-2, efter dansk føring i over en halv time.
Allerede efter 7 minutter kom de danske drenge bagud, men der skulle kun være spillet 25 minutter før F.C. Midtjyllands Mads Tychosen scorede – sit fjerde mål for U/19-landsholdet – på straffespark, og derved udlignede til 1-1.
I anden halvleg startede danskerne formidabelt ud, og efter 51 minutters spil scorede 18-årige Daniel Stückler til 2-1. Den stilling holdt helt indtil der var spillet tre minutters overtid, da Altinordur desværre fik udlignet til 2-2 på straffespark. 2-2 blev derfor også kampens slutresultat.

Målskytten til 2-1-målet, Daniel Stückler, spiller til dagligt på Brøndbys Masterclass U/19 – som bliver trænet af Auri Skarbalius den tidligere førsteholdstræner i både Brøndby, Viborg og HB Køge – hvor Daniel Stückler er noteret for 4 mål i U/19-ligaen, men allerede har været oppe og snuse til førsteholdet i denne sæson, hvor det i alt er blevet til 58 minutters spilletid. Minutterne er blandt andet faldet i Brøndbys Europa League-kvalifikationskampe  mod A.C. Juvenes.
Da Daniel Stückler i januar 2014 underskrev skrev under på sin første kontrakt i Brøndby, udtalte daværende sportschef, Per Rud om spilleren:
– Det glæder os meget, at vi har fået en aftale på plads med Daniel Stückler, som jeg uden den mindste tøven vil kalde for et af de allerstørste talenter i dansk ungdomsfodbold.

U/19-landsholdets sidste kamp i Tyrkiet i denne omgang spilles på lørdag klokken 13:30 mod tyrkiske Gabalas U/20-hold.
 

In this article