Dansk Fulham-målscorer: En lidt tom følelse

Embed from Getty Images

Lasse Vigen Christensen kom på måltavlen for Fulham, der trods danskerens scoring tabte 3-2 til Wolverhampton.

21-årige Lasse Vigen Christensen sad ude med en skade fra starten af november indtil jul. Men den danske U/21-landsholdsanfører ser ud til at være godt på vej tilbage.

Således kom midtbanespilleren nemlig på måltavlen for første gang i sæsonen for hans engelske klub, Fulham, da The Whites tirsdag aften tabte med 3-2 på udebane til Wolverhampton i The Championship. Vigen fik headet et indlæg fra Jazz Richards præcist i mål efter små 24 minutter, hvor Fulham på det tidspunkt allerede var bagud med 2-0. Trods sin første sæsonscoring står danskeren tilbage med en lidt tom fornemmelse ovenpå kampen.

– Det er en ret tom følelse at stå med nu, fordi det selvfølgelig havde været federe at have scoret det mål, hvor det sådan rigtig havde talt for os, siger Lasse Vigen Christensen til Fulham’s hjemmeside og fortsætter:

– Lige nu tænker jeg ikke rigtig på, om jeg spillede godt eller dårligt. Vi er nødt til at komme i gang med at vinde kampe. Vi spiller fint, men får intet ud af kampene.

Lasse Vigen Christensen har spillet 20 kampe for Fulham i denne sæson. Vigen og co. klarer sig dog ikke særlig godt, og ligger efter 26 runder på 19. pladsen i The Championship.

In this article