EfB-talent nomineret til lokal pris

Esbjerg-talenten Mark Brink er nomineret til “Årests Bobler”, som er en pris, der uddeles til en ung idrætsudøver, som er tæt på at få et gennembrud.

Mark Brink er et af de helt store talenter på den danske fodboldscene netop nu. Han blev sidste år kåret til årets U/17-talent i dansk fodbold. Sidste år var han desuden også anfører for først U/17-landsholdet og dernæst U/18-landsholdet.  Han fik også sin debut på U/19-landsholdet i slutningen af året, mens det også blev til udtagelser til førsteholdet, hvor han fik debut i pokalkampen mod serie 2-holdet Sohus – dog må han stadig vente på at få sin debut i Superligaen. Den kan han dog se frem til at få inden længe, da han nu også officielt er en del af Superliga-truppen.

– Mark Brink er nu, halvandet år før seniortiden, officielt en del af EfB’s Superligatrup, hvor han har imponeret trænerne, fordi han allerede er i stand til at begå sig spillemæssigt, siger A+ træner Jens Letort klubbens hjemmeside.

Alt flasker sig for 17-årige Brink, og nu kan han altså som sagt se frem til mere hæder – hvis han vinder Esbjerg Kommunes ungdomspris “Årets Bobler”, som han er nomineret til sammen med to andre unge talentfulde idrætsudøvere – ingen af dem er dog fodboldspillere.

Prisen uddeles i Musikhuset Esbjerg d. 22. januar ved det årlige event “Ungdomsidrætsfesten”. 

 

In this article