Emre Mor rygtes til adresser i udlandet

FC Nordsjællands Emre Mor er en eftertragtet herre. Det bekræfter offensivspillerens agent overfor tipsbladet.dk.

Emre Mor har knap fået sin Superliga-debut for FC Nordsjælland, før Farum-klubben kan tjene fedt på den 18-årige offensivspiller. Ifølge engelske The Sun fører Premier League-klubben Southampton an i kampen om Mors underskrift, men også tyrkiske Galatasaray er lune på den tidligere Lyngby-spiller. Også Manchester City og Everton skal ifølge The Sun have scoutet Emre Mor.

The Sun mener, at FC Nordsjælland vil kunne indkassere i omegnen af 35 millioner kroner på et salg af Mor. Spillerens agent, Muzzi Ozcan, vil ikke kommentere på klubnavnene, men har en holdning til værdiangivelsen:

– Han er mere værd. Han er et verdensklassetalent. En af Europas mest talentfulde spillere. Jeg skal ikke bestemme prisen; det gør klubberne. Hvor meget er en af de mest talentfulde spillere værd? Danmark burde være meget glade og stolte over at have en spiller som ham, siger Ozcan til tipsbladet.dk.

Muzzi Ozcan fortæller også, at interessen for Emre Mor er ganske konkret:

– Jeg kan ikke gå i detaljer, jeg må være professionel og respektere klubberne. Men jeg kan bekræfte, at der er afgivet at bud på ham. Klubben ser på tilbuddet, og jeg kommer først på banen, hvis parterne bliver enige.

Emre Mor fik sin første Superliga-start i december mod Brøndby, og imponerede ved den lejlighed stort.

 

 

In this article