FC Nordsjælland forlænger med venstreback

FC Nordsjælland har forlænget kontrakten med den 19-årige venstreback Mads ‘Mini’ Pedersen.

Mange unge spillere har de seneste år fået gennembrud på førsteholdet i FC Nordsjælland. Én af de næste spillere til at gøre dette kan blive Mads ‘Mini’ Pedersen. Mini blev inden sæsonen rykket op på førsteholdet, og har siden spillet tre Superliga-kampe for Farum-klubben.

Nu er FC Nordsjælland og den unge venstreback blevet enige om at skrive under på en kontraktforlængelse, så Pedersen er tilknyttet Kasper Hjulmands mandskab indtil sommeren 2018. Hovedpersonen glæder sig over den nye kontrakt:

– Jeg er utrolig glad for, at FCN har valgt at forlænge med mig, det giver mig et selvtillidsboost. Og jeg er stolt over at kunne få lov til at forsætte min udvikling som spiller og menneske i FCN, siger Mads ‘Mini’ til FC Nordsjællands officielle hjemmeside.

Sportsdirektør Carsen V. Jensen er i anledningen af forlængelsen ude med roser til Mads ‘Mini’:

– Mads  er en venstreback med en unik speed og et godt venstreben, og så har han indstilling til at ville være bedre i hverdagen. Hans hårde arbejde på træningsbanen har også båret frugt, da han i årets sidst kamp startede inde og leverede en stærk præstation og fik vist noget af det store potentiale, som han besidder.

Mads ‘Mini’ Pedersen er én af de fem spillere fra FC Nordsjælland, som skal med U/21-landsholdet på træningslejr i Tyrkiet i januar.

In this article