FCM U/18 videre i mexicansk turnering trods nederlag

FC Midtjylland har sendt et U/18-hold til Mexico, hvor de deltager i en stor turnering. Efter to sejre, en uafgjort og et nederlag er de nu klar til kvartfinalen.

FC Midtjyllands offensiv har vist sig at være yderst effektive, i de fire kampe, som de indtil videre har spillet i U/18-turneringen i Mexico, Copa Chivas. Det er nemlig den altid målfarlige Mikael Anderson, der sammen med Jakúp Thomsen topper ulvenes topscorerliste med to mål hver, og så har Simon Sterring og Victor Torp begge scoret ét mål.

Disse seks mål har blandt andet resulteret i de syv point, som har sikret FCM en plads videre til kvartfinalen. Den sidste kamp, som ulvene spillede var mod argentinske Boca Juniors, som dog fik overrumplet midtjyderne så meget, at det argentinske hold løb med en 1-0 sejr.

Argentinerne havde et solidt greb om det danske hold, hvis største chance for et mål i anden halvleg var et frispark fra kanten af feltet.

Nu er de videre i kvartfinalen som bliver spillet torsdag klokken 16:00 dansk tid mod FC Dallas.

FCM stod uafgjort i deres første kamp mod japanske Urawa Red Diamonds, vandt derefter over de mexicanske værter, Chivas og senere brasilianske Palmerias inden de løb ind i nederlaget til det argentinske hold.

In this article