FCM U/18 vinder stor international turnering efter revanche

FC Midtjyllands U/18-hold, der den seneste uge har spillet Copa Chivas, en mexicansk turnering, vandt det hele søndag aften, da de efter forlænget spilletid vandt 2-1 over argentinske Boca Juniors.

FC Midtjylland U/18 mødte søndag aften, endnu engang, argentinske Boca Juniors i Copa Chivas, en turnering, som blev spillet i Mexico. FCM har altså en gang tidligere mødt argentinerne, hvor ulvene tabte kampen 1-0. I dag skulle de så tage revanche i finalen, og det fik de.

Det var en noget sløv første halvleg, hvor FCM i to omgange var meget tæt på at komme bagud. Dog var der altid en Midtjylland-mand i vejen for Boca Juniors forsøg på mål. FCM havde selv enkelte forsøg, men det blev aldrig rigtig farligt. Argentinerne så i størstedelen af halvlegen ud til at skulle spille danskerne ud af banen, men sådan blev det ikke.

Kort inde i anden halvleg var Mads Vang meget vaks, og fik sparket bolden i mål. 1-0 til FCM. Midtjyderne havde derefter rimelig godt styr på kampen, men med 20 minutter tilbage af kampen, skete det, som bare ikke måtte ske. Boca Juniors får udlignet til 1-1.

I resten af den ordinære spilletid bliver der ikke scoret. Det resulterer i, at de skal ud i ekstratid, to gange ti minutter. Første halvdel var ikke meget værd, bolden blev spillet meget frem og tilbage mellem begge hold, og der var ikke nogle meget store chancer. Godt tre minutter inde i anden halvleg af den ekstra spilletid, sker det så. Nikolaj Kirk sender bolden i kassen, og så er FCM foran med 2-1.

Efter det forsvarer midtjyderne sig godt. Og føringen holder hele vejen, selvom der var lidt dramatik, hvor en spiller fra Boca Juniors fik rødt kort. FC Midtjylland vandt kampen 2-1, fik deres revanche, og kan nu rejse hjem til Danmark med guldmedaljer og en fin ged som trofæ.

In this article