HB Køge ansætter tidl. FCV-assistent som ny U/19-træner

Der kommer nye boller på suppen i Køge, hvor HB Køge har ansat nye U/19-trænere. 

HB Køge har for nyligt lavet store udskiftninger i og omkring klubbens bedste seniorhold, men nu er U/19-holdet også i fokus. Her er der nemlig blevet ansat to nye trænere. 

Der er tale om Janus Blond, som er tidligere assistenttræner i den nu konkursbegærede tidligere Superliga-klub, FC Vestsjælland, og https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Grønn, der for nylig har været aktiv i HB Køge som spiller. 

Sammen skal de træne klubbens bedste U/19-hold, og det er noget Janus Blond ser meget frem til. 

– Det er med stor glæde, at jeg skal være en del af HB Køge. Jeg ser frem til at udvikle og stå i spidsen for nogle energiske og talentfulde U/19-spillere, siger Janus Blond til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Jeg har igennem de sidste otte år arbejdet med seniorspillere fra Superligaen og glæder mig til, at lære fra mig og lære af de unge mennesker. Nu gælder det bare om at komme i gang med arbejdet, og jeg glæder mig til at møde U/19-truppen og 1. divisionsholdet. 

Janus Blond er 38 år gammel, mens https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Grønn er 31 år. 

In this article