Indfødt AGF’er får drengedrøm opfyldt

Jens Stage har skrevet under på en toårig kontrakt med AGF

 

I går (d. 27-01-2016) gik en drengedrøm i opfyldelse for 19-årige Jens Stage, da han indgik en aftale med klubben, han har fulgt fra barnsben: 

– Jeg har altid holdt med AGF og haft en drøm om at spille for klubben, lige siden jeg som helt lille dreng kom på stadion, siger Jens Stage om sit forhold til den århusianske superligaklub.

Jens Stage har det seneste stykke tid trænet med AGF’s superligatrup, men har inden den nye aftale været spiller for 2. divisionsklubben Brabrand, med hvem han også bragte sig ind i U/18-landsholdstruppen. Jens Stage har i alt spillet 3 U/18-landskampe. 

Netop Brabrand har også udvist stor medvilje, for at det skulle gå Jens Stage det godt, og har derfor indvilliget i, at Jens Stage har trænet med hos AGF det meste af januar måned. AGF’s sportschef Jens Andersson siger således til klubbens hjemmeside:

– Vi har haft en rigtig god dialog med Flemming Møller og Tom Søjberg fra Brabrand (henholdsvis formand og cheftræner, red.), og Tom har været fantastisk behjælpelig med at give Jens lov til at træne med os i så lang tid. Det har været et fint træk fra Brabrands side, og det vil jeg på AGF’s vegne gerne takke for.

Og fortsætter om Jens Stages fremtid:

– Det er en ung spiller, som i den tid, han har trænet med os, har vist, at han er i stand til at løfte sit spil. Jeg synes, han er en bedre spiller i dag, end da han startede med at træne med os i efteråret. Han har fremfor alt her i januar vist, at han kan gøre sig gældende på dette niveau. Han konkurrerer på samme vilkår som alle andre, og han vil helt sikkert være i spil til førsteholdet og meget vel også få Superliga-kampe i foråret, siger Jens Andersson til klubbens hjemmeside.

Selv er Jens Stage heller ikke i tvivl om, at han godt kan være med på superligatruppens niveau:

– Jeg føler også allerede, at jeg er faldet godt til i truppen, og jeg kan godt lide den måde, Glen kører tingene på, siger Jens Stage, der i de seneste måneder stille og roligt har vænnet sig til Superliga-tempoet

– Det har været et godt forløb, jeg har haft i AGF. I starten havde jeg det lidt svært med tempoet, men det er jeg kommet godt efter nu. Jeg føler helt klart, at jeg godt kan være med på dette niveau og gøre mig gældende, fortæller den 19-årige midtbanedynamo til klubbens egen hjemmeside

 

In this article