Materclass-talent rykkes op på Brøndbys førstehold

Embed from Getty Images

Der er åbnet sig et lille hul i Brøndbys offensiv. Det udnytter de blågule nu til at hive en af klubbens allerstørste offensivtalenter op i førsteholdstruppen.

Ronnie Schwartz blev tidligere i dag sendt videre til Superliga-kollegerne fra Esbjerg fB, da både han og klubben kunne se, at vejen til spilletid ville blive sværere efter ankomsten af den polske angriber, Kamil Wilczek. Afgangen af Schwartz falder dog også ud til stor fordel for 18-årige Daniel Stückler. Han er nemlig i dag blevet belønnet for at have vist stort potentiale i klubbens Masterclass-afdeling, og er blevet rykket permanent op i Brøndbys førsteholdstrup.

– Jeg har arbejdet hårdt for at komme så langt, men jeg ved også, at næste skridt bliver endnu større end noget skridt, jeg har taget før. Konkurrencen i Brøndby IF er stor, men jeg glæder mig til at give den fuld gas til hver træning hver dag og ikke bare lære, men også konkurrere med de andre spillere. Jeg vil vinde for enhver pris, men nu handler det først og fremmest om at fortsætte min udvikling og holde snuden i sporet og så slå til, når jeg får muligheden, siger Daniel Stückler til klubbens hjemmeside.

Den unge angriber har allerede trænet med ved Thomas Franks mandskab en del gange, og har samlet opnået 13 spilleminutter i ALKA Superligaen indtil videre, fordelt over to kampe, mens det også er blevet til to indhop i Europa League-kvalifikationskampene mod AC Juvenes-Dogana fra San Marino.

Han var for nyligt med på en træningstur i Tyrkiet med U/19-landsholdet, hvor han bla. viste snert af sin målnæse ved at score fire gange på én halvleg mod FC Tobol fra Kasakhstan. Stückler rejser derfor også med, når Brøndby inden længe tager på træningslejr i Portugal.

In this article