Ny dansk målmand til Leicester

Leicester City FC, der for tiden fører Premier League, har hentet en 18-årig dansk målmand til klubben fra Esbjerg fB.

Daniel Iversen har ikke kun været fast målmand for Esbjergs U/19-hold, men har også været førstevalg på målmandsposten på det danske U/19-landshold i en længere periode. Blandt andet på grund af hans store talent og færdigheder til at levere på et stabilt niveau, er han nu blevet set i udlandet.

Det er engelske Leicester City FC, som har haft et ekstra godt øje til den kun 18-årige målmand. Og nu har de skrevet kontrakt med unge Iversen, der skifter til den engelske Premier League-klub på en tre og et halvt år lang kontrakt.

– Det er en kæmpedrøm, der går i opfyldelse for mig, og jeg kan næsten ikke fatte det, fordi det hele er gået så hurtigt de seneste dage. Jeg skal i dagligdagen træne med Kasper Schmeichel og de andre målmænd i førsteholdstruppen og skal spille på Leicesters U21-hold de næste par år. Derefter skal jeg nok lejes ud, så jeg kan blive klar til at spille i Premier League, som jeg går 100 procent efter, siger Daniel Iversen til EfBs hjemmeside.

Iversen har på det seneste også trænet med førsteholdet, og har længe været en del af Esbjerg fB, og derfor har han også kun rosende ord at sige om sin, nu tidligere, klub.

– Tiden i EfB har udviklet mig rigtig meget både personligt og fodboldmæssigt, især det seneste år med Lars Winde som målmandstræner og som en del af førsteholdstruppen. Nu kommer jeg til en klub med faciliteter, man ikke kan sammenligne med forholdene i dansk fodbold. Jeg fik det bedste indtryk af Leicester, da jeg var på en uges træningsophold i december, alle tog godt imod mig, og jeg fik snakket lidt med Kasper Schmeichel, fortæller Iversen.

 

Leicester har tidligere haft danskere som Jacob Laursen og målmanden Jimmy Nielsen, og har nu både Kasper Schmeichel og Daniel Iversen tilknyttet klubben.

In this article