Officielt: FCM U/19 henter målfarlig svensker

Svenske Aziz Essaisi skal fremover trække FC Midtjylland-trøjen overhovedet, og spille for danskernes U/19-hold.

FC Midtjylland har forstærket deres U/19-hold med svenske Aziz Essaisi, der skifter fra FC Djursholm. I FC Djursholm blev han svensk U/17 Liga-topscorer i sidste sæson, da han nettede intet mindre end 31 gange.

– Jeg har altid været offensivspiller, fortæller Essaisi til fcm.dk og fortsætter om sit skifte:

 

– FC Midtjylland har et godt akademi, hvor træningen er god, så jeg forventer at forbedre mig som fodboldspiller, så det på sigt vil føre mig til en endnu større klub. Ambitionen er på sigt at spille for A-holdet i FC Midtjylland, og det langsigtede mål er at spille for Real Madrid. Det er mit favorithold, siger den svenske teenager.

Aziz var i sommers på et kort visit i FCM, hvor han fik spilletid i en træningskamp med U/19-holdet. Den 17-årige offensivspiller kommer også ind på ulvenes U/19-hold, hvor han skal vise sit værd for sin nye klub.

– Han er dygtig til at komme til afslutninger og har målscorepotentiale. Han er hovedstødsstærk og god til at fastholde bolden. Og så har han et godt venstreben, mens han skal arbejde med højrebenet og det defensive arbejde, siger akademichef i FC Midtjylland, Flemming Broe, til klubbens hjemmeside.

 

Essaisi skal i foråret med U/19-holdet til en stor international turnering i Mexico. 

In this article