Mallorca-dansker: Har nogle ekstra kvaliteter

Embed from Getty Images

 

På trods af en langvarig tilværelse på bænken i spanske Atletico Baleares, er Kristian Lindberg ikke bleg for at reklamere for sine evner på banen. Ifølge eget udsagn besidder han ekstraordinære kvaliteter og bør snart få spilletid i den tredjebedste spanske række.

Siden flytningen fra Farum til Mallorca har livet ikke været en dans på roser for 21-årige Kristian Lindberg, som for tiden spiller 3. divisions-fodbold iført Atletico Baleares’ blå-hvid-stribede trøje. Det er kun blevet til fem kampe efter skiftet, og heraf har ingen været fra start. Alligevel har angriberen langt fra mistet troen på sin egen formåen.

– Jeg har nogle kvaliteter, som mine holdkammerater ikke har. Hvad det skyldes, ved jeg ikke, siger den tidligere FC Nordsjælland-spiller til D’ BOLD.

Forklaringen på den sparsomme mængde spilletid skal altså ikke findes i danskerens niveau, men nærmere i klubbens spillestil.

– Jeg ved, at de vægter integration rigtig højt hernede. Den tidligere træner gik meget op i at spille på en bestemt måde, og det skulle jeg lige vænne mig til. Desuden er sproget en vigtig del. Men nu har vi fået en ny tysk træner, så jeg håber gennembruddet kommer nu, udtaler Lindberg.

Atletico Baleares skulle have spillet sin næste kamp på søndag mod Huracán Valencia, men det opgør er aflyst.

 

 

In this article