The Independent: Arsenal jagter Emre Mor

I følge den engelske avis The Independent er Arsenal ude efter FC Nordsjællands Emre Mor. Også andre store klubber meldes interesserede.

Emre Mor har til trods for blot to kampe i ALKA Superligaen banket sit navn godt og grundigt fast i den internationale fodboldbevidsthed. Sidste uge var offensivspilleren agent, Muzzi Ozcan, ude med citater om, at flere store klubber jagtede Emre Mor, og at salgsprisen kunne lyde på mere end 35 millioner kroner.

Nu skriver den engelske avis The Independt, at selveste Arsenal har meldt sig ind i kapløbet om Emre Mor. De får ifølge avisen primært konkurrence fra Southampton og tyrkiske Galatasaray, mens også Manchester City og Everton følger Mors udvikling.

Om et skifte kan blive relevant allerede denne januar eller først bliver aktuelt til sommer, melder historien intet om.

Emre Mor fik for alvor stemplet sit navn fast i sin første Superliga-start med en fremragende præstation i december mod Brøndby.

In this article