U/16-landsholdet med topklasse teknik og flot comeback i træningskamp

Det danske U/16-landshold spillede torsdag træningskamp mod Altinordu U/16 og vandt flot 1-2.

De danske ungdomslandshold er i denne uge på træningslejr i Tyrkiet, og torsdag spillede U/16-drengene mod tyrkiske Alinordu, hvis U/19-hold spillede 2-2 tidligere på ugen mod det danske U/19-landshold. Derfor var der lagt i kakkelovnen til dansk revanche, som lod vente på sig. Men endeligt kom.

Tyrkerne var desværre hurtigst ude af startboksen, og scorede til 1-0 efter et langt indlæg fra sidelinjen fløj over det danske forsvar, trods forgæves forsøg på at heade bolden væk, og rimelig sikkert blev sparket ind ved fjerneste stolpe. Dermed gik danskerne til pause bagud 1-0.
Anden halvleg startede noget bedre ud, og var ikke mange minutter gammel før F.C. Københavns 15-årige Nikolas Nartey drev bolden langt frem i banen, fandt sig selv helt fri og ude at være opdækket. Hvad gør man så? Ja, hvis man har selvtillid som Nikolas Nartey, så hugger man til bolden på kanten af feltet og ser den snige sig ind ved fjerneste stolpe.
Blot tre minutter før tid var en anden dansk 15-årig på spil. Denne gang hed han Noah Iversen og kom fra F.C. Midtjylland. Som en rigtig goalgetter var Noah Iversen godt placeret da en flot dribletur mod baglinjen, fra en holdkammerat, blev afsluttet med en fin aflevering til omkring straffesparkspletten, hvor Noah Iversen frygtløst kastede sig ned i bolden upåagtet af en fremstormen målmand, og satte bolden i nettet.
Dermed endte kampen 1-2 til de danske U/16-drenge.

Inden turen går hjem til Danmark igen, mangler U/16-landsholdet den afsluttende træningskamp i morgen, søndag, som spilles 13.15.

 

 

 

In this article