18-årige Leicester-Iversen: Skal træne lidt hårdere end de andre

Foto: EfB.dk
Embed from Getty Images

I vinterens transfervindue hentede Leicester City 18-årige Daniel Iversen i Esbjerg. Målmanden er glad for sin nye klub, men er nødt til at give mere gas til træning, end han tidligere har været vant til.

For en måneds tid siden skrev den 18-årige målmand Daniel Iversen under på en kontrakt med Premier Leagues øjeblikkelige førerhold, Leicester City, og sagde dermed farvel til Esbjerg fB.

Forskellen på de to klubber er langt fra kun af geografisk karakter. Iversen fortæller, at der også kræves mere af ham i de nye omgivelser.

– Man skal være mere fysisk stærk. Træningen foregår i et andet tempo, og man skal altid træne 5-10% hårdere end de andre, siger han til D’ BOLD og fortsætter:

– Niveauet er en del højere i Leicester, og der er mere konkurrence om at få pladserne og få lov til at spille kampe, og man skal derfor altid yde sit bedste. Træningen er hårdere og der er mere fysisk træning.

U19-landsholdsspilleren erkender dog også, at han i Esbjerg havde været tættere på spilletid, og at han med sit skifte går en mere usikker fremtid i møde.

– Det havde måske været sikrere at blive i Danmark. Men det også fedt at prøve noget nyt, så man kan få nye udfordringer og forbedre sig, slutter han.

Daniel Iversen er ikke den eneste dansker, der i vinter skiftede Esbjerg ud med Premier League. Også 16-årige Lasse Sørensen brugte transfervinduet på at sikre sig en engelsk kontrakt – dog hos ligakonkurrenten Stoke.

In this article