AaB-topscorer roses af anfører

Lukas Spalvis’ gode form har høstet ros hos AaB-anføreren, Rasmus Würtz.

Den 21-årige angriber, Lukas Spalvis, har vist gode takter i efteråret, på trods af en lidt sløv start på sæsonen. Sit gode spil og måløje, som han har haft meget af i løbet af efteråret, er primære årsager til, at han topper topscorerlisten med 14 mål, og altså har stået for 35,9% af AaBs mål i Superligaen, i den indeværende sæson.

Det har han nu fået ros for, af holdets anfører, Rasmus Würtz, der roser sit holds indsats i efteråret, hvor de nu indtager en andenplads i Superligaen, med et point fra førstepladsen, FC København.

– Vi har set rigtig stærke ud. Vi har sat nogle rigtig gode ting sammen offensivt, begynder AaBs anfører, Rasmus Würtz til fodboldmediet, bold.dk, og roser dernæst angrebsduoen bestående af Thomas Enevoldsen og Lukas Spalvis:

– Ser vi på efteråret, var Spalvis og Enevoldsen ufatteligt skarpe. Enevoldsen har fortsat (formen, red.), men der har været en masse ting omkring Spalvis, som der nu er kommet en afslutning på, forklarer anføreren, og tilføjer, at han er sikker på, at spilleren i foråret – rent formmæssigt – fortsætter, hvor han slap i efteråret.

Om Spalvis kan fortsætte eller ej, vil blive sat på prøve i morgen, mandag, når AaB gæster den midtjyske MCH Arena, for at spille mod de forsvarende mestre, FC Midtjylland, klokken 19.00, når kampen sparkes i gang.

In this article