AGF U/16 får fornem andenplads i Norge

AGFs U/16-mandskab sluttede som nr. 2 ved Club 21 Elite Cup i Norge. AGF opnåede 6 point i 3 kampe, kun Brann Bergen var for stærke for århusianerne.

 

AGF U/16 spillede fredag, lørdag og søndag Club 21 Elite Cup i Norge. Modstanderne bestod af Brann Bergen, en stor norsk klub, NFF Agder, en regional klub fra området hvori turneringen blev spillet, og Skeid, som er en klub fra Norges hovedstad, Oslo.

 

Club 21 Elite Cup er en eliteturnering for specielt inviterede hold. Det er ikke første gang, AGF deltager. Stævnet arrangeres i samarbejde mellem Club 21, NFF Agder og IK Start.

 

Fredag aften stod de unge AGF’ere overfor Brann Bergen. Brann var dog for stærke overfor AGF-mandskabet, så det blev til et 2-0 nederlag. Dagen efter stod AGF’erne over for det regionale hold, NFF Agder. Agder havde imponeret med en sejr i første kamp over Skeid. Det blev til en utrolig tæt kamp mellem AGF og Agder, og derfor var AGF heldige med en 1-0 sejr. Samme dag vandt Brann med overbevisende 8-1 over Skeid.

 

Søndag blev så finaledagen. Brann havde maksimumpoint, og Skeid havde ingen point. Både AGF og NFF Agder havde tre point, så der var kamp om andenpladsen. AGF skulle møde bundholdet Skeid, og Agder skulle møde topholdet Brann, så andenpladsen lå lige for fødderne af AGF.

 

NFF Agder skulle spille først. De fik et overraskende point mod Brann, kampen endte 2-2. Derfor skulle AGF have point mod Skeid. Det fik de da også, da de fik en sikker sejr på 2-0.

 

Slutstillingen blev således: Brann på en førsteplads med 7 point. AGF nappede andenpladsen med 6 point. NFF Agder gjorde det godt, men kom kun på tredjepladsen med 4 point. Skeid havde et stævne, som de nok gerne vil glemme, da de blev bundskraber med 0 point.    

 

 

In this article