Muamer Brajanac: Det tegner lyst

Kolding-spilleren, Muamer Brajanac, er glad for sin karriere hidtil, og glæden blev ikke just mindre efter Talentcenter West-udtagelsen.

Muamer Brajanac har været et navn, som man tidligere kun kendte i Kolding og omegn, men det har de gode præstationer sat en stopper for.

For som D’ BOLD, tidligere på sæsonen, kunne berette, så har Brajanac og Brøndby IF en aftale i hus, der sikrer at spilleren er at finde i Vestegnens U/17-hold fra sommeren 2016. Det har Brøndby Masterclass-leder, Kim Vilfort, ligeledes været ude og bekræfte, overfor D’ BOLD.

At han når et af sine mange mål, er dog ikke noget, der gør spilleren mæt. 

Brajanac blev nemlig, sammen med holdkammeraten fra Kolding, Benjamin Zjajo, udtaget, blandt mange andre, til Talentcenter West – en af Dansk Boldspil Unions ungdomslandsholdsforsamlinger, hvor landsholdet splittes i to – øst for storebælt, og vest for. Her var Zjajo og Brajanac naturligvis i holdet, der havde hus i jyske Tilst, og fordi det ikke er første gang, at Brajanac er blevet udtaget til en U/16-landsholdssamling, føler den unge angriber, at han er et skridt tættere på ungdomslandsholdet.

– Efter at jeg er blevet udtaget til endnu en Talentcentersamling med A-licens klubberne, så er jeg kommet et skridt tættere på U16-landsholdet, forklarer Muamer Brajanac til dbold.dk, men den kommende Brøndby-spiller gør også opmærksom på, at hårdt arbejde er vejen frem.

Brajanac var, i løbet af sæsonen, til prøvetræning i Brøndby, sammen med holdkammeraten, Benjamin Zjajo. Og selvom Zjajo og Brøndby ikke er nået til enighed, så er Brajanac fortsat glad for sit forhold til Zjajo – et forhold, der kan dateres tilbage til sjette klasse i folkeskolen.

– Benjamin Zjajo, og jeg, har kendt hinanden siden jeg gik i sjette klasse i folkeskolen. Vores venskab blev kun bedre af, at han i syvende klasse flyttede ind i samme klasse, som jeg gik i. Vi har et meget tæt forhold, og det kan også ses på banen, forklarer Brajanac, og sender gode ord i Zjajos retning:

– Zjajo er en meget boldsikker og komplet midtbanespiller, som har et rigtig godt blik for spillet. Han er en af mine bedste kammerater, og vi er der altid for hinanden, forklarer Brajanac til D’ BOLD.

Muamer Brajanac og Brøndby IF, i skrivende stund, nået til enighed, om en aftale, der sender den unge angriber til Brøndby i sommeren, og her er Brajanac ikke i tvivl om de kvaliteter, han besidder, og som han føler, at han kan tilføre det i forvejen stærke hold.

– Jeg føler, at jeg kan bidrage med at score nogle mål i den blågule trøje, og hjælpe holdet med at vinde U/17-Ligaen igen, forklarer den ydmyge spiller, og tilføjer, at fremtiden ser lys ud, for ham selv som spiller:

– Lige som det er nu, så ser den rigtig godt ud. Jeg skal bare fortsætte med at arbejde hårdt, for at kunne nå mit mål. 

Brajanac har for nyligt repræsenteret Brøndby IF i en kamp mod Malmø FF. Kampen endte 4-1, og her formåede Brajanac at vise sine evner ved at score et mål, og lægge op til ét yderligere, i den blågule trøje. I en træningskamp i går, søndag, mod AGF, hvor Brajanac repræsenterede Kolding, endte kampen 2-1, og også hér scorede Brajanac.

In this article