Officielt: Brøndby beholder målmandstalent

Brøndby IF har forlænget med endnu et målmandstalent.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hauervig har imponeret så meget, på Brøndbys U/17-hold, at klubben nu har forlænget kontrakten med den unge målmand.

Den nye kontrakt løber frem til sommeren 2018, skriver klubben, på sin officielle hjemmeside.

Talentchefen, Kim Vilfort, er også glad for kontraktforlængelsen.

– https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg har et stort potentiale, og har været fast inde i top to-tre, i landsholdssammenhæng siden U/16-holdet, og spiller fast og stabilt på vores U/17-hold, forklarer Brøndby Masterclass-chefen, Kim Vilfort, til klubbens officielle hjemmeside, brondby.com, og roser spilleren for sin indstilling:

– Han (https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hauervig, red.) er en meget ambitiøs og målrettet spiller. Vi er glade for hans udvilking, og at vi er blevet enige, om en ny kontrakt, fortsætter han.

Spilleren selv er også meget glad for at forlænge kontrakten med sin barndomsklub fra Vestegnen.

– Det er kæmpestort. Det har været min favoritklub, siden jeg var helt lille. Drømmen er at få debut inde på stadion, foran de mange, fantastiske fans, fortæller målmandstalentet, https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hauervig, til Brøndbys officielle hjemmeside, og tilføjer:

– Jeg har hele tiden følt, at jeg bliver ved med at udvikle mig herude, og det er også en af grundene til, at jeg forlængede, forklarer den talentfulde målmand.

Spilleren har fortid i SB50 Ishøj – en samarbejdsklub med Brøndby IF – som han skiftede ud, til fordel for netop Brøndby IF, for fem år siden.

In this article