Endnu to U/17-spillere på kontrakt i Viborg

To af talenterne fra FK Viborgs talentfulde årgang 2000 har tilkæmpet sig kontrakt i deres grønblusede klub.

Viborg FF kunne i dag, lørdag, meddele på klubbens hjemmeside, at man har belønnet to af klubbens U/17-spillere med kontrakter løbende til sommeren 2018, og det drejer sig om to af profilerne på U/17-mandskabet hos Viborg FF’s talentafdeling, FK Viborg, der i U/17 Divisionen overvintrer på førstepladsen. Målmand, Lucas Lund Pedersen, og angriber, Oliver Haurits, er de to seneste på listen over kontraktspillere i den midtjyske domkirkeby. D’BOLD har talt med Oliver Haurits om kontrakten.

Vinder af den jyske pokalturnering, vinder af eliterækken, jysk-fynsk mester samt vinder af DBU’s pokalturnering for U15-hold. Viborg FF’s årgang 2000 havde en forrygende sæson før sommerferien, hvor de større klubber blev sat på plads og bordet ryddet for titler. I indeværende sæson står det imidlertid på U/17-bold for de talentfulde drenge, der med den tidligere Superliga-angriber, Steffen Højer, som træner fortsætter med at imponere og indtager Divisionens førsteplads.

Det talentfulde kuld er der dog også andre klubber, der har fået øjnene op for. Således måtte viborgenserne slippe https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengstedt til rivalerne i FC Midtjylland, hvor en plads i landets bedste ungdomsrække frister. Flere af årgangens profiler har dog også sat deres underskrift på kontrakter med de grønblusede fra Viborg, heriblandt Emil Steffensen og Nikolaj Leth, og nu er yderligere to spillere altså kommet på kontrakt hos Viborg FF.

– Det føles helt vidunderligt. Jeg er vildt glad for min kontrakt. Det betyder virkeligt alt for mig her og nu, da det er det, man går og kæmper for, fordi det er første skridt på vejen til en professionel karriere, fortæller Oliver Haurits, U/17 Divisionens topscorer, til D’BOLD.

Haurits føler sig sikker på, at han kan udvikle sig meget mere i det midtjyske, selvom Viborg FF endnu ikke har tilkæmpet sig licens til landets bedste ungdomsfodboldrækker.

– Jeg er rigtig glad for at være i Viborg. Det er en fantastisk klub, og jeg kan godt lide vores spillestil. Samtidig føler jeg, at jeg kan udvikle mig meget her i VFF. Vi er meget seriøse omkring det, vi gør, så det er perfekt for mig her og nu at være i Viborgs miljø, forklarer han.

Spændende bliver det at følge de to spillere og det øvrige talentfulde, viborgensiske kuld, der i øjeblikket ubesejret topper U/17 Divisionen, hvor Lucas Lund Pedersen ligesom sin holdkammerat Oliver Haurits har haft et forrygende efterår. Mens Haurits er rækkens topscorer med 13 scoringer, er Lucas Lund målmanden, der har lukket færrest mål ind med kun ni indkasserede scoringer på 11 kampe.

 

In this article