FCM-trup styrket til opgør mod kollektivet Barcelona

Hele fem nye spillere er klar for FC Midtjylland til ottendedelsfinalen i ungdommens Champions League, Youth League, mod giganten FC Barcelona.

Efter et rigtigt drama der måtte ud i en straffesparkskonkurrence drager FCMs U/19-hold til Barcelona, hvor de tirsdag klokken 13.55 skal møde den spanske storklubs ditto i ottendedelsfinalen af UEFA Youth League. 

Til den 18-mand store trup er der blevet indlemmet nogle nye spillere. Dette gælder Alexander Munksgaard, Anders Hagelskjær, Gloire Rutikanga og Simon Sterring som alle er blevet klar, efter at have siddet over i sidste runde mod Atlético Madrid.  

Dertil er, den efterhånden Superliga-rutinerede, Mikkel Duelund ligeledes taget med til Barcelona, for at forsøge at sikre de unge ulve endnu en topklasse præstation.

Cheftræner Kenneth Andersen er dog ikke i tvivl om, at spillerne er klar til kamp og kan gøre en forskel:

– De har siddet udenfor et stykke tid, så de mangler lidt i forhold til deres holdkammerater, men vi ville ikke have udtaget dem, hvis ikke vi følte, de kunne spille en rolle i kampen, siger cheftræneren til klubbens hjemmeside

Niveauet som FC Midtjylland skal ned til bliver mindst lige så udfordrende som da de i starten af februar tog i mod Atlético Madrid på eget græs. Læg dertil at Barcelona er en mere sammentørnet trup end Atlético Madrid var, og det bliver en udfordring:

– Vores indtryk af Barcelona er, at deres spillere på det individuelle plan er minimum lige så gode som Atlético, men at de hænger bedre sammen som kollektiv, siger cheftræner Kenneth Andersen til klubbens egen hjemmeside, men har dog planen klar til, hvordan den catalanske storklubs talenter skal klares:

– Vi skal spille op til vores niveau fra Atlético-kampen, og så skal vi acceptere, at der bliver perioder, hvor vi kommer til at stå lavt på banen. Når det sker, er det vigtigt, at vi holder hovedet koldt, og bevarer organisationen. Vi tror på, at vi kan ramme dem på vores standardsituationer og i omstillingerne, så der skal vi være skarpe.

Barcelonas U/19-hold blev, ligesom A-holdet, ramt af det transferforbud som FIFA vedtog for hele 2015, og det betyder, at der til kampen mod ulvene støder to nye spillere til U/19-holdet, efter karantænen er udløbet. Det er de to sydkoreanske talenter Lee Seung-Woo (angreb) og Seung-Ho Paik (central midtbane).

Som man tidligere har kunne læse på dbold.dk vises opgøret mellem de to klubbers U/19-hold på TV3 Sport 1 tirsdag klokken 13.55.

 

In this article