Fire Randers-talenter med på træningslejr

Foto: Randers FC

Foto: Randers FC

De fire Randers-talenter Søren Bebensee, Mathias Haarup, Mikkel M. Pedersen og Behrem Rizvic skal alle med førsteholdet på træningslejr.

Som så mange af de andre Superliga-mandskaber tager Randers FC også en tur mod sydens sol på træningslejr her i vinterpausen. Den 25-mand store trup sætter søndag kursen mod den sydspanske destination Dan Pedro del Pinatar, hvor træningskampe mod georgiske Lokomotiv Tbilisi og det ukrainske storhold Shakhtar Donetsk venter.

Udover 21 spillere fra Superliga-truppen har fire talenter også fået en flybillet stukket i hånden. Det drejer som om målmanden Søren Bebensee, forsvarsspilleren Mathas Haarup og midtbanespilleren Mikkel M. Pedersen, som alle tre til hverdag holder til på andetholdet  Randers Freja i Danmarksserien Pulje 3. Derudover skal Behrem Rizvic fra U/19-holdet også med på turen.

Inden tankerne glider hen på varmere himmelstrøg skal to træningskampe mod Vejle overstås. Begge kampe finder sted i morgen og spilles á 80 minutter. Til disse kampe er tre af de omtalte fire talenter også inkluderet – nemlig Mathias Haarup, Mikkel M. Pedersen og Behrem Rizvic.

In this article