Mål og gode takter af de unge ulve

I FC Midtjyllands kamp mod IFK Gøteborg var der spilletid til U/19-holdets spillere

 

På FC Midtjyllands træningslejr var der en kamp mod svenske IFK Gøteborg på programmet onsdag. Her blev der rig mulighed for at vise sig frem for de unge spillere som er med Jess Thorup og resten af Superliga-truppen på træningslejr til Dubai.

Kampen endte 2-2 i ordinær spilletid, og blev derefter afgjort på en straffesparkskonkurrence, som det danske hold måtte se sig slået i. De ændrer dog ikke på de unge spilleres præstation:

– De gjorde det rigtig fint. Mikael Anderson fik scoret et mål, og NK (Rasmus Nissen, red.) gjorde det godt på backen, og vi fik Mads Døhr i spil, som scorede på straffe. Så forhåbentlig var det en god oplevelse for dem, siger Jess Thorup til klubbens egen hjemmeside og fortsætter:

– Vi fik en masse i kamp, som ikke spillede i den første kamp hernede, så nu har vi haft alle i spil, og det er et godt billede at gå videre med

Både Mikael Anderson, Rasmus Nissen og Mads Døhr spiller til daglig for FC Midtjyllands U/19-ligahold, som befinder sig på en andenplads i U/19-ligaen.

Næste mulighed for de unge ulve til at prøve sig selv af på træningslejren er tirsdag den 9. februar hvor FC Midtjylland møder Malmø FF.

In this article