Midtbanetalent skifter til FC Midtjylland

Foto: fcm.dk
Foto: fcm.dk
15-årige Christoffer Bergmann tager første skridt mod drømmen med et skifte fra Slagelse Boldklub & Idrætsforening til FC Midtjylland

 Efter sommerferien kan FC Midtjyllands akademi se frem til en god forstærkning i form af den målfarlige midtbanespiller Christoffer Bergmann, som skifter en tilværelse på Vestsjælland og Slagelse ud med den midtjyske hede og FC Midtjylland. Her håber Christoffer Bergmann på at få lov at udleve sin store drøm:

– Drømmen er selvfølgelig at blive professionel og spille i Superligaen. Det vil være det fedeste. På længere sigt er det at komme til udlandet, fortæller den unge midtbanegeneral til FC Midtjyllands egen hjemmeside

Da FC Midtjylland kom med tilbuddet var det dog heller ikke svært at svare på:

– Det var en drøm inden, og så fik jeg tilbuddet, og så kan man jo ikke sige nej. Jeg forventer, det bliver fedt, og jeg udvikler mig meget både som fodboldspiller og personligt, siger Christoffer Bergmann til FC Midtjyllands hjemmeside, og siger også om klubben:

– FC Midtjylland er en god klub, hvor det hele passer godt sammen. Akademiet, College og skolen. Samtidig laver klubben flotte resultater hele vejen fra ungdom til senior.

I FC Midtjylland er man heller ikke i tvivl om, at det er en god spiller fra Vestsjælland man efter sommeren får gavn af. Akademichef Flemming Broe ser frem til ankomsten af Christoffer Bergmann og siger således til klubbens egen hjemmeside:

– Christoffer har lederpotentiale og har været anfører på de hold, han har spillet på. Han er målfarlig midtbanespiller med gode dybdeløb og er fleksibel på pladserne. Han har et godt skud fra distancen, er en god assistsspiller, og så har han en stærk psyke.

Christoffer Bergmann beskriver til FC Midtjyllands egen hjemmeside sine egne styrke:

– Jeg er god taktisk og fysisk, og så er jeg hurtig

Men der er også punkter hvor Christoffer Bergmann skal forbedre sig. Det gælder særligt det svage ben:

– Han skal arbejde med sit venstreben, og så skal han blive bedre i spillet i de små rum., fortæller akademichef Flemming Broe.

Det er en sport som Christoffer Bergmann nærmest har fået ind med modermælken, og som bare er fed:

– Hele familien kan lide fodbold, og så begyndte jeg også at interessere mig for det, og så udviklede det sig, og siden har jeg bare spillet. Det er en holdsport, det handler om samarbejde – det er bare en fed sport, siger Christoffer Bergmann om sin egen tilgang til sporten.

Hvilket hold Christoffer Bergmann i første omgang skal være en del af fremgår ikke tydeligt. Men er altså på kontrakt hos FC Midtjylland fra efter sommerferien og forventes at spille forårssæsonen hos Slagelse Boldklub & Idrætsforening. 

 

 

 

In this article