NK har stor respekt for Barca, men: Vi er ikke bange

Rasmus Nissen Kristen ser frem til at møde de dygtige talenter fra FC Barcelona i UEFA Youth League. Og selvom de har store navne i truppen, får det ham ikke til at ryste i bukserne.

Der er ikke mange dage til, at FC Midtjylland sender endnu et hold afsted til en stor prestigefyldt kamp i Europa. Torsdag aften tager førsteholdet mod Manchester United på MCH Arena i Europa Leaue, og kun fem dage senere er klubbens U/19-hold rejst afsted til Barcelona, hvor de skal møde cataloniernes U/19-hold.

En drømme modstander ifølge midtjydernes anfører, Rasmus Nissen Kristensen, ’NK’.

– Det var en fed følelse. Vi glæder os allesammen rigtig meget, og ser frem til stor oplevelse, fortæller Rasmus ’NK’ til D’ BOLD.

Og selvom modstanderholdet har en tand mere prestige end FC Midtjylland måske render rundt med i udlandet, så er det ikke noget, som ’NK’ er bange for.

– Vi har selvfølgelig stor respekt, men vi er ikke bange, forklarer midtbanespilleren.

I de to første runder af turneringen, spillede FCM mod deres modstandere fra FC Saburtalo og Legia Warszawa over to opgør, et på udebane, et på hjemmebane. Derefter blev det til knald eller fald-kamp mod Atlético Madrid, hvor de var heldige at kunne trække hjemmebanefordelen. Så heldige var de dog ikke under lodtrækningen til ottendedelsfinalen mod den spanske storklub, og det ærgrer ulvenes anfører en smule.

– Ville rigtig gerne have mødt Barcelona på MCH Arena, og opleve den samme slags opbakning, som vi fik imod Atletico. Men nu får vi en fed oplevelse i Barcelona, så jeg klager ikke.

Og selvom mange vil gå rundt og tro, at FC Midtjylland bliver revet itu af catalonierne, tror Nissen stadig på ulvenes chance for at gå videre efter kampen.

– Vi er selvfølgelig underdogs, men det er kun én kamp, og alt kan ske, afslutter Nissen til dbold.dk.

 

Kampen blive spillet den 23. februar klokken 14 på Mini Estadi i Barcelona.

In this article