Ny FCK’er: Interessen smigrede mig

U/19-ligaens topscorer, Nicklas Røjkjær, ser frem mod sit skifte til F.C. København fra Slikeborg IF til sommer.

Nicklas Røjkjær er kun 17 år gammel, men har allerede markeret sig med en topscorertitel i U/19-ligaen, prøvetræning i tyske Borussia Mönchengladbach og optrædener på U/18-landsholdet. I dag afslørede Silkeborg IF’s offensivspiller så, at han fra sommeren 2016 skal repræsentere F.C. København, som har sikret sig Røjkjær de næste tre år i en transferfri aftale.

– Jeg hørte om interessen fra FCK for cirka en måned siden, og var selvfølgelig meget smigret og glad. Jeg skifter med en forventing om at udvikle mig og komme på førsteholdet om nogle få år, fortæller Røjkjær til D’BOLD i kølvandet på aftalen. 

Nicklas Røjkjær beskriver sig selv som en teknisk stærk spiller, som er konstant udfordrende i sit spil. Han kan spille alle de forreste pladser på banen, men føler sig mest hjemme som den indadgående venstrekant.

Til sommer flytter Røjkjær på egen hånd fra Silkeborg til hovedstaden. Om udviklingsplanlægningen med F.C. København fortæller han:

Vi har lagt den plan sammen, at jeg som udgangspunkt skal starte med U/19-holdet, og alt efter hvordan det kommer til at gå, så er der reserveholdskampe og forhåbentlig også noget træning med førsteholdet.

– Men nu vil jeg først og fremmest slutte af på en god måde i Silkeborg, som har en stor fortjeneste i, at jeg har fået denne mulighed, understreger den kommende FCK’er.

Nicklas Røjkjær deler for tiden topscorertitlen i U/19-ligaen med FC Nordsjællands Emre Mor. De har begge scoret syv mål.

In this article