Philip Billing med første mål for Huddersfield – se kanonkuglen her

Embed from Getty Images

Den 19-årige midtbanespiller, Philip Billing, scorede sit første mål for Huddersfield i Championship-kampen mod Nottingham Forest, hvor Huddersfield vandt 2-0. 

For anden spillerunde i træk fik danske Philip Billing lov at starte inde for Huddersfield, da Championship-klubben lørdag eftermiddag gæstede Nottingham Forest på City Ground. 

Det fik den unge dansker pæn succes ud af, da han scorede Huddersfield’s sejrscementerende mål til 2-0 i det 84. minut. Danskeren scorede et brag af et mål fra ca. 30 meter, da han tog et kort touch på bolden og derefter kanonerede den ind i netmaskerne.

Det var det tidligere Esbjerg-talents første mål for Huddersfield, og i det hele taget hans første seniormål i karrieren. Sejren sender Huddersfield op på 17. pladsen i The Championship med ni point ned til nedrykningsstregen.

Kommentarer fra Twitter

Se Billings mål her:

 

Flere andre roser var der også til Philip Billing. Bl.a. fra Huddersfield’s akademichef, Mark Lillis, som har været meget inde over danskerens udvikling i klubben. 

 

Cheftræner for Huddersfield, David Wagner, lovpriser ligeledes danskeren, men opfordrer samtidig til ikke at sætte for høje forventninger til Billing.

 

Skulle du være interesseret i en Philip Billing-trøje, giver Huddersfield’s fanshop i anledningen af den unge danskers flotte mål, nu mulighed for at købe en trøje med gratis Billing-print på ryggen.

 

In this article