Philip Billing rost af træner

Philip Billings seneste mål har høstet store ord hos Huddingfields træner, David Wagner.

Philip Billing blev det store samtaleemne for Huddersfield-fans, idet han i kampens scorede et fænomenalt mål, som slukkede den seneste kamp mod Nottingham Forest.

Den 19-årige midtbanespiller, der har haft sin fodboldopvækst i blandt andet den tidligere Jyllandsserie-klub, Jerne IF, og Superligaklubben, Esbjerg fB, hvorefter han i sommeren 2013 blev hentet af engelske Huddersfield Town, der så meget stort potentiale i spilleren – et potentiale, som han nu er i gang med at leve op til.

I går viste spilleren sine skudfærdigheder og vilje udefra, idet han, efter sit første mislykkede langskudsforsøg, scorede et fænomenalt mål med det andet ditto. 

Og det har kastet store ord af sig, fra Huddersfields cheftræner, David Wagner:

– Jeg fortalte Philip (Billing, red.), inden kampen, at jeg var tilfreds med hans seneste præstation mod Preston (North End, red.), men at han sagtens kan skyde udefra, eftersom han har et meget godt skud på sig. Det var dét jeg savnede fra den kamp, og jeg sagde så til ham, at han skulle skyde, når han fik chancen, forklarer Huddersfields cheftræner, David Wagner, til klubbens hjemmeside, htafc.dk, og roser derefter Billing for målet, der kan ses hér:

– Han gjorde det i første halvleg, hvor han gled, men han var modig nok til at give det endnu et forsøg. Det er hans første mål, og et genialt øjeblik for ham.

Wagner fortæller dog, at man, på trods af spillerens potentiale, skal være påpasselig.

– Jeg synes, at vi alle skal tage den lidt med ro med Philip (Billing, red.). Han er et talent, og vi er stolte over at have ham som spiller i vores klub. Vi har dog stadig meget, der skal gøres, for at han skal være den spiller, jeg forventer han er, fortæller Wagner, men tilføjer, at Billing er af god karakter:

– Han er ikke bare et talent, han er også en god karakter. Det, han havde til opgave, var at overføre sin indsats fra træningsbanen over på kampplan, og det gjorde han (mod Nottingham Forest, red.). 

Huddersfield ligger på en 17. plads i Championship, syv point bag Nottingham Forest, der ligger på tiendepladsen i ligaen.

In this article