Tengstedt efter første mål: En forløsning

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengstedts første mål for FCMs U/17-hold betød, at FCM trak sig sejrrigt ud af opgøret mod Brøndbys ditto, søndag formiddag.

FC Midtjyllands U/17-hold tørnede i weekenden sammen med Brøndby IFs ditto, i en smal FCM-sejr, og her blev kampens matchvinder den nytilkomne midtbane-offensiv, https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengstedt.

Ingen af holdene formåede helt at have kampen under fuld kontrol, set udefra, og det var da også til at mærke inde på banen.

– Jeg synes, det var en meget rodet kamp, hvor spillet aldrig rigtig kom til at flyde, selvom begge hold forsøgte sig. Begge hold skiftes til at have momentum, så begge hold havde perioder, hvor de sad på det, forklarer kampens eneste målscorer, https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengstedt, til D’ BOLD, og fortæller om holdets præstation, der, ifølge spilleren selv, ikke var så højt som det kunne have været:

– Vores præstation kunne have været bedre. Spillet kom aldrig rigtig til at fungere, men vi kommer alligevel frem til flere store chancer, som vi skulle have udnyttet bedre. Samtidig synes jeg vi, specielt i anden halvleg, holder Brøndby fra de helt store chancer, fortæller spilleren, der dog ikke glemmer at rose Brøndbys hold:

– Men det er selvfølgelig dejligt, at vi på en dag, hvor vi ikke spiller op til vores bedste alligevel slår et godt Brøndby-hold.

Målet, der blev scoret i kampens 50. minut, og som endte med at blive kampens eneste mål, var Tengstedts første mål for klubben, siden skiftet fra IFK Viborg, i sommertransfervinduet.

Og netop derfor, var målet noget helt særligt.

– Det var mit første mål siden jeg kom hertil i sommers, så det var en forløsning at se den gå i kassen. Jeg har haft mange chancer i løbet af efteråret, men har manglet både skarphed og held, så det var rigtig dejligt den endelig gik i kassen, forklarer den offensive midtbanespiller, og tilføjer, at målet klart styrker selvtilliden, for spilleren, der på det seneste har lidt af en måltørke:

– Målet giver selvfølgelig selvtillid, og jeg håber, jeg kan bruge det til at spille flere gode kampe, så jeg kan få lavet nogle mål, for det er altid dejligt at lave mål som offensivspiller. 

Det, spilleren på det seneste har manglet, er styrken til at skyde med venstrebenet. Det har Tengstedt, i samarbejde med trænerstaben, de sidste måneder ihærdigt forsøgt og ændre på.

Og timerne på træningsbanen har klart givet pote.

For kampens eneste mål scorede Tengstedt med sit højreben, og netop dét gør målet meget bedre, i hans egen optik.

– Det var ekstra dejligt, at jeg sparkede den ind med venstre. Jeg har arbejdet meget på mine afslutninger med venstre ben, i løbet af de sidste måneder, så det var ekstra dejligt, at det lykkedes med venstre, forklarer Tengstedt til dbold.dk.

Kampen mod Brøndby var, som bekendt, en træningskamp, og spørger man den 15-årige midtbanespiller, så tegner det lyst for resten af sæsonen.

– Jeg synes, vi har haft nogle gode træningskampe indtil videre, og vi er godt på vej frem mod turneringsstart. Jeg tror og håber på, vi kan kravle et par pladser op i Ligaen, men det kræver, vi spiller en god forårssæson, forklarer spilleren, og tilføjer at udviklingen ikke kun kollektivt ser godt ud, men også individuelt:

– Jeg håber selv på at få så mange minutter som muligt på U17 holdet, så jeg kan udvikle mig som spiller. Jeg synes, jeg er i en god udvikling, så jeg håber bare på at kunne spille en masse gode kampe, afslutter spilleren.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengstedt har tre år på kontrakten med Ulveklubben, som FC Midtjylland lokalt kaldes.

 

In this article