UEFA Youth League: Dem kan FCM trække mandag

Mandag bliver der trukket lod til næste runde af UEFA Youth League, hvor danske FC Midtjylland fortsat er med i bowlen.

Efter fire sejre og en enkelt uafgjort kamp, der blev afgjort i straffesparkskonkurrence til FC Midtjylland U/19’s fordel, er de unge ulve ubesejrede i turneringen, der anses som at være Champions League for de unge talenter.

Atlético de Madrid var sidst på dagsordenen for FCM i Youth League, og det var hér, at kampen skulle afgøres på dramatisk vis i en straffesparkskonkurrence. Efter de første fem spark, var det ulvene, der løb med sejren, efter Anders Hagelskjær satte bolden i nettet, og målmand, Andreas Raahauge, ved spaniernes første skud, havde reddet bolden. 

Det spanske tophold trak mere end 2200 mennesker på MCH Arena, og den næste mulige modstander kan garanteret trække endnu flere mennesker afsted på stadion, for at støtte de unge drenge på deres færd i Europa. Det er nemlig Paris Saint-Germain, PSV Eindhoven, Benfica, Manchester City, Barcelona, Dinamo Zagreb, Lyon og de forsvarende mestre fra Chelsea FC, som er i bowlen til at møde det danske hold i ottendedelsfinalen. 

Efter lodtrækningen om hvem der skal møde hvem, bliver der trukket lod om, hvem, der skal spille på hjemmebane.

Her kan du se højdepunkter fra ulvenes seneste kamp.

In this article