Ung i 2. Division – Del 2

Emil Backer og resten af Middelfart-truppen er kommet en uge nærmere starten på forårssæsonen. En straf har slået dem hårdt tilbage i kampen om oprykning, men hvordan står de her før starten. Læs med for at få en forståelse af situationen og ikke mindst hvordan det er at være amatørspiller i den danske 2. Division.

Middelfart Fodbold er i løbet af den seneste tid blevet sat hårdt tilbage af en straf der lød på en bøde og en fratrækning af i alt 24 point. Selvom det nu ser ekstremt svært ud at rykke op i 1. Division med en start på minus seks point, er optimismen hos 21-årige Emil Backer stadigvæk høj.

– “Den store straf som DBU har tildelt os er selvfølgelig en kæmpe forhindring i målet mod at slutte i toppen af spillet om oprykning til 1. division i år da vi nu ligger med -6 point. Holdet har før præsteret resultater som var endnu mere umulige, og vi skal i princippet blot “hente” de 12 point og ende i oprykningsspillet, for hvis vi først ender der, betyder de fratrukne point ingenting.”

Emil Backer har været sat ud af spil med en knæskade, hvilket han også har kunne mærke, da han er blevet sat ud i mørket og ikke har fået spilletid. Emil Backer er dog klar over hvad han skal gøre.

“Personligt vil jeg fokusere meget på at finde tilbage til rytmen i spillet, genfinde mit “touch” på bolden, og forbedre mig endnu mere fysisk for at finde mig selv tilbage i startopstillingen. Alle de ting forsvinder lidt fra én, når man har været ude med skade i så lang tid, og tager overraskende lang tid at vinde tilbage.”

Middelfart Fodbold er i en udviklingsfase som flere folk har spærret øjnene op for, og det ser mere og mere spændende ud efter man har hentet tidligere Superliga-profiler i Femi Ajilore og så her for nylig den tidligere SønderjyskE-spiller Adigun Salami. Emil Backer er også glad for at være en del af en så ambitiøst projekt.

“Projektet som Middelfart Boldklub har gang i er utroligt spændende. Det er utrolig ambitiøst, og klubben arbejder hver dag på at gøre forholdene så gode og profesionelle for os som muligt. Med så dygtige folk omkring og på holdet, med så store ambitioner, er det virkelig fedt at være en del af det. Det bliver nok ikke mere professionelt på et amatør-niveau.”

 

In this article