15-årig Rønne-målmand på prøve i OB

15-årige Lukas Olesen spiller normalt i Rønne fB på Bornholm, hvor han spiller med seniorholdet. Og nu skal han til prøvetræning på Fyn i OB.

I 2015 var Lukas Olesen oppe og sniffe til førsteholdet i Rønne fB. Det skete der dog en radikal ændring i, da han fra årsskiftet blev permanent rykket op på førsteholdet. Keeperen har dog klaret det så godt, at han er blevet opdaget på fastlandet.

Det er Odense Boldklub, som har fået øjnene op for den unge Olesen, hvorfor de har sendt bud efter ham, hvor han skal komme og prøvetræne med klubbens U/19- og Alka Superligahold.

Hele sidste år var Olesen blandt andet også med til en masse af de camps, som Keepers Development & Coaching, KD&C. Og blandt andet træningerne dér kan have haft en betydning for den unge målmands udvikling.

In this article