Tenniscifre da OB U/17 ydmygede Lyngby

Elias Lamnaouar var den helt store oplevelse, da OB sæsondebuterede med en tur til Kongens Lyngby. Ved pausen var fynboerne foran 0-5.

Efter en lang og kedelig vinterpause uden betydningsfulde fodboldkampe på programmet var OB’s U/17-hold i lørdags atter klar til at kæmpe om værdifulde point. Opgaven lød på en udekamp mod Lyngby. De kongeblå forstadstalenter hører modsat OB til den øverste del af tabellen, så der ventede en svær opgave for Anders Skjoldemoses drenge.

Til fynboernes held kom man fremragende fra start. Efter blot tre minutters spil dukkede Elias Lamnaouar op tæt under mål, og med et flot hovedstød gjorde angriberen det til 0-1. Lyngby var endnu ikke kommet ud til kampen, mens OB bare tromlede videre, og i det syvende minut blev det 0-2. Peter Clement afsluttede, Oskar Snorre i LBK-målet parrerede, men desværre for keeperen røg bolden tilbage til fynboen, som kunne sparke den bagom ham og i mål.

Mareridtet fortsatte for hjemmeholdet. Efter 16 minutter viste kampens bedste spiller, Elias Lamnaouar prøver på sit store talent, og med en flot venstrebensafslutning i det lange hjørne passerede han for anden gang Oskar Snorre – 3-0.

Lamnaouar ville dog mere, og i det 26. minut kanonerede han på Cristiano Ronaldo maner et frispark i kassen. Først et hovedstød, dernæst venstrebensmål og til sidst en kongekasse på frispark – hattricket var fuldendt – 4-0.

Nede 4-0 fik ikke de håbløse lyngbygensere til at sætte proppen i. Det blev nemlig også 5-0 inden pausen, da den normalt så dygtige Oskar Snorre ramte helt forbi bolden, da den blev lagt tilbage til ham, for derefter at trille ind i et tomt mål. Målet var symbolet på en helt forfærdelig første halvleg for værterne.

I anden halvleg blev det ikke meget bedre. I 46. minut lavede https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Borød et uheldigt selvmål, og så stod den 0-6. Efterfølgende formåede Lyngby at komme bedre ind i kampen, men farlige blev man trods boldbesiddelse aldrig, så derfor sluttede det ganske overraskende med hele 0-6 til OB.

Se målene fra kampen her: 

In this article