Tredje gang var ikke lykkens gang for OB U/17

Efter sejre i forårssæsonens første to opgør kom OB’s U/17-hold lørdag ned på jorden igen, da man i Aalborg tabte med 2-0. AaB var bedst fra start til slut.

Forårets indtil nu største overraskelse har været OB’s opblomstring. Eller, opblomstring er måske for stort et ord om to vundne fodboldkampe, men alligevel tillader vi os at være henrykte over fynboernes sæsonstart. Især forårsåbneren mod Lyngby (6-0 sejr red.) var opløftende, og i sidste weekend blev storsejren så efterfulgt af en 3-1 hjemmesejr over Randers. Kunne OB lave tre på stribe?

Nej, det kunne de ikke.

Efter en rodet start fik AaB godt fat i spillet, og det var til at se, at nordjyderne ikke havde været på græs i to uger, for der var masser af glæde og energi i de bolsjestribede talenter. Det var der ikke hos Anders Skjoldemoses udvalgte. OB-træneren efterlyste vildskab og aggressivitet, og det kun forståeligt.

Wessam Abou Ali bragte med sit niende sæsonmål AaB på 1-0, inden angrebsmakker og tidligere U-landsholdsaktuel Mads Stefansen fordoblede den nordjyske føring inden pausen. AaB dominerede, og den defensive organisation stod utrolig stærkt og tillod ikke OB plads.

Kampens sidste halvdel bød ligeledes på stor AaB-dominans, men da dommeren efter 80 minutter peb i fløjten for sidste gang, var stillingen på måltavlen 2-0. Det skal OB nok være mest tilfredse med, for det kunne snildt være blevet en rigtig, rigtig stram eftermiddag for odenseanerne.

In this article