Brøndby U/19 fik sjælden sejr mod efterårsoverraskelsen fra Silkeborg

Et skuffende efterår skulle reddes for Brøndbys U/19-hold, som i weekenden indledte forårssæsonen mod Silkeborg, der i den første halvsæson havde overrasket. 

Gæsterne fra Jylland havde ligeledes haft en imponerende opstart på året med fire sejre på stribe i venskabskampene op til sæsonstart, og derfor var Silkeborg også favoritter til opgøret mod Vestegnens U/19-hold, der forud for kampen indtog en 10. plads mod Silkeborgs femteplads.

Brøndby havde forud for forårssæsonen rykket tre U/17-spillere op i U/19-truppen, og af dem startede Christian Enemark på banen. Christian Bruus blev ligeledes indskiftet senere i kampen.

Første halvleg var med Brøndby i kontrol og med mest boldbesiddelse, og selvom Silkeborg på Brøndby Stadion tilspillede sig til et par gode muligheder, så bød første halvleg på ingen scoringer.

Det ændrede sig i anden halvleg, da Daniel Stückler, der i vinterpausen var brandvarm for U/19-landsholdet, hvor han blandt andet scorede fire mål på en halvleg i en træningskamp, scorede til 1-0. Nicklas Halse var manden med assisten, efter en lang bold i dybden.

I det 85. minut afgjorde selv samme Stückler det til 2-0 på en hovedstødsmulighed, der opstod efter en returbold.

Kampen sluttede 2-0, hvilket var sæsonens kun tredje sejr til Brøndby. Det betyder, at de rykker op på en ottendeplads i U/19 Ligaen, mens at Silkeborg rykker ned på sjettepladsen bag FC København.

Kampens forløb blev, ud over Brøndbys sejr, også husket for Mads Juel Andersen, der i det 25. minut måtte udgå grundet en skade.

In this article